Színvonalas jogi szolgáltatást elérhető áron

Munkatársak

Cum laude minősítésű jogi diplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán szereztem. Egyetemi tanulmányaim alatt jogösszehasonlító tanulmányokat folytattam a strasbourgi Robert Schuman Egyetemen. Második mesterdiplomámat (Master of Business Administration) az Egyesült Államokbeli Niagara Fallsban, a Niagara University-n szereztem, üzletstratégia és humán erőforrás menedzsment szakirányon. Később részt vettem a Budapesti Corvinus Egyetem által szervezett üzleti terv készítő képzésen is, harmadik diplomámat pedig szintén a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Deák Ferenc Intézetében szereztem ingatlanforgalmi szakjogász szakon. Diplomamunkámban a különböző tulajdonszerzési formákkal, így különösen az ingatlanok elbirtoklásával foglalkoztam.

Korábban nemzetközi és magyar ügyvédi irodákban egyaránt dolgoztam és elsősorban az ingatlanjog, családjog, munkajog, szerződések joga és peres képviselet területén szereztem tapasztalatot. Jelenleg is elsősorban a fenti szakterületeken dolgozom, valamint a jelen honlap ’szakterületek’ oldalán található szakkérdésekkel foglalkozom. Ügyvédként a Budapesti Ügyvédi Kamara bejegyzett tagja vagyok.

Angolul, németül, franciául, spanyolul, olaszul, lengyelül és szlovákul beszélek, ezek közül magyar, angol és német nyelven jogi tanácsadást és okiratszerkesztést is végzek.

Dr. Nagy Attila MBA, ügyvéd
ingatlanforgalmi szakjogász